DOBRODOSLI

PROIZVODI

Nešto od proizvoda iz naše ponude.

NIVEA

REXONA

DOVE

INTESA

DENIM

GILLETE

AFRODITA

JOHNSONS

ONLINE KATALOG

O NAMA

Naša misija i put kojim se vodimo!
Ljepota je otvoreno pismo koje za nas unaprijed pridobiva srca.

Preduzeće “TODA GROUP” D.O.O. je porodično preduzeće koje se bavi trgovinom, odnosno uvozom i distibuciom proizvoda, smjesteno u Bijeljini, u Republici Srpskoj. Kao drusvo sa ograničenom odgovornoscu preduzeće “TODA GROUP” je počelo sa radom avgusta 2015.godine. S početkom svog rada preduzeće je zaposljavalo četiri radnika, nakon par mjeseci preduzeće zaposljava osam radnika, s tendenciom rasta, razvoja, a samim tim i povećanja broja zaposlenih.

Za kratko vrijeme preduzeće “TODA GROUP” je uspjelo da svoju saradnju proširi sa Semberije na cjelokupnu Republiku Srpsku, a zatim i Bosnu i Hercegovinu. Cilj preduzeća pored sticanja povjerenja potrošaca i ugleda kod istih, je i sticanje prihoda za njegovu egzistenciju i egzistenciju zaposlenih, kao i doprinos razvoju privrede cjelokupne Bosne i Hercegovine.

S obzirom na angažovanost i usmjerenost cjelokupnog kolektiva ovog preduzeća, možemo reći da preduzece “TODA GROUP” postaje velika porodica u koju su novi članovi dobro dosli, kako u redove zaposlenih tako i u krug prijatelja, odnosno saradnika. Sve firme i svi kupci koji su s nama sarađivali su naši prijatelji, a i mi njihovi. Zato dobro dosli u krug pravih prijatelja.

  • KOZMETIKA

KOMERCIJALA

Dobitna kombinacija!
Uploaded image

BOJAN TODIĆ

Direktor
Uploaded image

SNEŽANA LAZIĆ

Komercijalista
Uploaded image

Dalibor Samardzić

Komercijalista

KONTAKT